Mi történik, ha helytelenül adom meg a jármű hosszát/súlyát/szélességét?

Amennyiben véletlenül a rossz járművet bookolja be, kérjük azonnal tudassa velünk, hogy megváltoztathassuk azt. Azonban, kérjük törekedjen rá, hogy foglaláskor a megfelelő jármű adatait adja meg.

Erre azért van szükség, mert számos hajó mely a forgalmas útvonalakon működik, szigorú kontroll alatt áll és bármely jármű, mely eltérő méretekkel érkezik a kikötőbe, befolyásolhatja a hajó rakodását.

A járművek eltérő hosszából és szélességéből adódó problémákat mindig igyekszünk megoldani. Nagyon ritkán fordul elő, hogy a járművet visszatartják, azonban előfordulhat, hogy forgalmas napokon a szállítást visszautasítják.

Felhívjuk figyelmét, hogy komp üzemeltetők automata mérőberendezésekkel rendelkeznek. Minden jármű, mely a foglalásban feltüntetettől eltérő paraméterekkel érkezik a kikötőbe, további költségek felszámolására számíthat. Minden árukompjegy ára az adott jármű teljes hosszától függ, így amennyiben árkülönbözet van az ön által lefoglalt és a ténylegesen elszállított jármű hossza kötött, az árkülönbözetet felszámítjuk.

A járművek magassága jelenti a kisebb problémát, az egyetlen megkötés a jármű teljes magassága, mely 4.5 méter és 5 méter közé tehető. Amennyiben kérdéseket vetne fel önben járműve magassága, hívja Ügyfélszolgálatunkat.

Ha járművének paraméterei kívül esnek a következőkön: 18m hosszú x 2.6m széles x 44 tonna, kérjük lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a +44 (0) 844 847 9000-es telefonszámon. Némely kompüzemeltető cég, szállítás előtt kérheti további dokumentumot kitöltését.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?