Miért vegyek árujegyet (freight ticket)?

Az árujegyek jobb ár-érték arányt képviselnek.

A) Árazás.
Először is, az árujegyek árait általában egész évben fixen tartják, így ezek nem tárgyai a fluktuációknak. Ez azt jelenti, hogy az árak egész évben változatlanok maradnak, függetlenül attól, hogy ön mikor utazik. A rögzített áraknak hála, mindig tudni fogja, hogy mennyiért utazik, tud előre tervezni és a lehető legjobb árat képes adni saját ügyfeleinek.

B) Nyitott jegyek.
A legnépszerűbb komp operátorok, legnépszerűbb útvonalaikon nyitott jegyeket kínálnak. Ilyen például a DFDS Dover Calais és a Eurotunnel - Csalagút is. Ez az jelenti, hogy bármikor is érkezik a kikötőben a sofőr, az első adandó járattal elhajózhat. Amennyiben Ön nincs időhöz kötve, akkor kel át a komppal amikor csak akar és nem kell aggódnia a késések, vagy a korai érkezés miatt. A nyitott jegyek általában néhány napig érvényesek, így amennyiben Ön fennakad valahol, akadály nélkül utazhat a következő napon is.

C) Nincs módosítási díj.
Jegyeink rendkívül rugalmasak. Az üzleti életben, ahogy az életben is, az igények gyorsan változhatnak, az árujegyek általában költség nélkül módosíthatók és törölhetők. Tegyük fel, hogy valamiért később, vagy előbb kell hajózni. A Freightlink költségek nélkül változtat foglalásain.

D) Igyen belépés a a fedélzeti társalgókba.
A legtöbb operátor külön társalgót biztosít az árujegyet használók számára. Mi kizárólag árujegyeket árulunk, így minden egyes foglalással lehetősége van kényelmesen relaxálni a fedélzeten. Több operátor is kínál fedélzeti zuhanyzót. Hosszabb és éjszakai szakaszokon, ingyenes kabint is biztosítanak a kényelmes pihenés érdekében.

E) Ingyenes étkezés. Némely operátor ingyenes étkezést is biztosít a sofőröknek. Ezzel átkelésenként körülbelül £10 - £15-ot takaríthat meg. Beszéljen ügyfélszolgálatunkkal, vagy tekintse meg webalpunkon, hogy egyes foglalása milyen szolgáltatást tartalmaz.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?