DFDS logo

DFDS hírek: tilalom rendellenes szállítmányokra március 9-én és 10-én, valamint március 16-án és 17-én 18:00-tól 08:00 óráig (GMT) (csak Doverből)

A doveri kikötői hatóság tájékoztatást adott ki, hogy a keleti dokk körforgalmának burkolatjavítása miatt tilalmat vezetnek be a Doverből kimenő rendellenes szállítmányokra március 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap, valamint március 16-án, szombaton és 17-én, vasárnap 18:00 és 08:00 óra (GMT) között.

Sajnos a fent említett időszakokban nem áll módunkban rendellenes szállítmányokat fogadni Doverből. A (Franciaországból) bejövő rendellenes szállítmányok fuvarozása zavartalanul folytatódik.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a (Franciaországból) bejövő rendellenes szállítmányok a déli áruszállító sávon / Olympic Way-en keresztül hagyhatják el a kikötőt.

Továbbá azt is vegyék figyelembe, hogy a Doveri Kikötői Tanács minden forgalmat ellentétes irányba terel a kikötő felé a körforgalom déli részén keresztül, csak a Jubilee Way-től. A kikötőt elérő összes járműnek ebbe az irányba kell jönnie mindkét éjszaka 20:00 és 06:00 óra között (GMT). Az ezekben az időszakokban az A20-as úton érkező forgalmat elterelik a York Street-től a városon keresztül Whitfield Hillen át, hogy az A2-es úton érjék el a kikötőt.

Bár a helyzetre nincs ráhatásunk, kérjük, nézzék el az esetlegesen Önöknek vagy vállalataiknak okozott kellemetlenségeket.

DFDS

2024. március 8.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?