DFDS logo

DFDS hírek: a Tilbury ⇄ Calais útvonal lezárása

Üzemeltetési nehézségek és a piac kihívást jelentő fejleményei miatt alapos megfontolást követően úgy döntöttünk, hogy 2024. január 1-jétől megszüntetjük szolgáltatásunkat Calais és Tilbury között.

Az utolsó járat december 30-án, szombaton 10:00-kor indul Tilbury-ből.

Kedves ügyfeleink iránti elkötelezettségünk hangsúlyozása, valamint Ön és vállalatának támogatása érdekében 2023. december 18-tól, hétfőtől, újraindítottuk kíséret nélküli pótkocsiszállítási szolgáltatásunkat Calais és Dover között. A továbbiakban is a legtöbb lehetőséget és járatszámot fogjuk kínálni ügyfeleinknek a Csatornán keresztül, és mind a Dover<>Dunkerque, mind a Dover<>Calais útvonalon igénybe vehetik kísért és kíséret nélküli szolgáltatásainkat is.

Köszönjük Önöknek Tilbury<>Calais szolgáltatásunk támogatását, és minden jelenlegi Tilbury<>Calais ügyfelünknek szeretnénk felkínálni a doveri útvonalakon nyújtott kíséret nélküli szolgáltatásunk előnyeit. Forduljon értékesítési menedzseréhez, és beszélje meg vele a lehetőségeket vagy esetleges kérdéseit.

Átváltás a Dover<>Calais útvonalra

Ha átvált Dover<>Calais szolgáltatásunkra, ne feledje tájékoztatni vámügyintézőjét, hogy ennek megfelelően módosítsa a vámügyi dokumentumokat.

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmét arra is, hogy amikor a doveri kikötőn keresztül szállít árut, a kikötő normál esetben saját kiegészítő díjakat számol fel (kikötői adó és fekbér 24 órás állás után). Ne feledje, hogy e díjak beszedését a kikötő végzi, ez nem a DFDS felelőssége.

Köszönjük folyamatos támogatását és megértését!

DFDS

2023. december 21.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?