DFDS logo

A DFDS Sheerness ⇄ Calais útvonalát a Tilbury ⇄ Calais útvonal váltja fel FRISSÍTÉS

FRISSÍTÉS 2023. 06. 22.

Az új átkelési útvonalra vonatkozó pénteki bejelentésünket követően most örömmel erősítjük meg, hogy 2023. június 28-án megkezdjük speciális kíséret nélküli szolgáltatásunkat. Az első járat 22:30-kor indul Calais-ből Tilbury-be. Az új útvonal a jelenlegi Sheerness<>Calais szolgáltatást fogja felváltani, amely a Sheerness-ből 2023. június 28-án 11:00-kor utoljára induló járattal ér véget.

Az új Tilbury<>Calais szolgáltatás először mindkét irányba napi egy átkeléssel indul heti 6 napon. A járatonként 115 pótkocsi befogadására képes kompot a Botnia Seaways üzemelteti.

Az új útvonalat rendszeres ügyfél-kérdőíveink alapján az ügyfelek kérésére hoztuk létre, és úgy véljük, hogy a Tilbury<>Calais szolgáltatás előnyösebb lesz ügyfeleink számára, és segít még tovább javítani működési folyamatainkat.

„A DFDS bejelentette, hogy új kíséret nélküli áruszállítási szolgáltatást indít Tilbury és Calais között, amely jelenlegi Sheerness – Calais szolgáltatását fogja felváltani.

Az áthelyezett szolgáltatás 2023 júniusának végén kezdődik majd, és mindkét irányba napi egy átkelési lehetőséget biztosít heti hat napon. A Tilbury – Calais szolgáltatást a Botnia Seaways által üzemeltetett, 115 kíséret nélküli egység befogadására képes hajóval biztosítják.

Az útvonalat az ügyfelek visszajelzései alapján, valamint az Egyesült Királyságba vezető könnyebben elérhető útvonal iránti igény miatt helyezték át.”

DFDS

2023. június 26.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?