Seatruck Pace ferry at Brocklebank Docks, Liverpool

A Freightlink meglátogatja a Seatruck Ferries társaságot

Mint a teherkomp foglalások egyik vezető szolgáltatója, ellátogattunk a Seatruck Ferrieshez, a Brocklebank Dockba Liverpoolba, hogy közelebbről is szemügyre vehessük egyik hajójukat és a fantasztikus csapatot, mely működteti őket.

A Seatruck Ferries az egyetlen komptársaság, mely kizárólag teherszállító kompszolgáltatást üzemeltet Észak-Írországba és az Írországba. A Seatruck Ferries rendkívül sikeres 2016-os évet tudhat magáénak. Továbbra is sorban megdöntenek minden rekordot és jelenleg, minden hónapban több mint 30000 darab egységet szállítanak az Ír-tengeren.

Még egy dolgot észrevettünk utunk során, csak azért mert ezek a hajók teherkompok, ez még nem jelenti azt, hogy a fedélzeti szolgáltatás alacsony szintű lenne. Sőt, ami azt illeti a Seatruck Ferries flottája a legfiatalabb az Ír-tengeren!

Miután megmásztuk a M.V. Seatruck Pace fedélzeti lépcsőit, találkoztunk Alan Leech kapitánnyal, aki körbevezetett minket a hídon és a fedélzet különböző szintjein. Figyelembe véve hogy a hajó nyolcadik éve van forgalomban, szinte tökéletes állapotban van kívül-belül!

Teherkomp szolgáltatóhoz képest, igencsak meglepő látni, hogy a Seatruck Pace olyan szintű kényelmi szolgáltatásokat kínál, leszámítva a mozit és a boltokat, melyekre valószínűleg csak egy turistaszállító komp esetében számíthatnánk. Az utaskabinokból szép kilátás nyílik a tengerre, valamint ingyen wi-fi is rendelkezésre áll. A társalgó hasonlóképp kényelmes, Sky Tv, valamint rendelésre készített ételek is elérhetőek.

Ami azt illeti, a Seatruck Ferries a kínált úthálózattal és a fedélzeti szolgáltatásokkal, egy nagy rést töltött be, a gépkocsik és lakókocsik piacán.

Utasak és áruszállító ügyfelek is a következőkben részesülnek:

  • Kétfogásos főétel átkelésenként
  • Díjmentes kabin és fekhely
  • Ingyenes frissítők
  • all-inclusive, rejtett költségek nélkül

Foglaláshoz használja Online Foglalási Rendszerünket vagy lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a +44 844 847 9000-es telefonszámon.

További információkért átkelésekről, lakókocsikról, autókról, furgonokról, kérjük látogasson el a Seatruck passenger weboldalra. Kérdés esetén hívja az ügyfélszolgálatot a 01772 851950-es telefonszámon.

2016. augusztus 8.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?