Irish Ferries Freight logo

Irish Ferries hírek – biztonsági közlemény

Az Egyesült Királyság tengeri baleseteket kivizsgáló ágának (Marine Accident Investigation Branch – MAIB) tengerészeti balesetekkel foglalkozó főfelügyelője vette fel velünk személyesen a kapcsolatot a MAIB nemrégiben közzétett baleseti jelentésével kapcsolatban, amely a European Causeway komp 2018. decemberi rakományelmozdulásáról és járművekkel kapcsolatos károkozásáról szól. Ez a jelentés a MAIB által 2019 márciusában kiadott és a fuvarozási iparágban széles körben elterjedt, referenciaként mellékelt biztonsági közleményből következik.

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy emlékeztessük valamennyi teherfuvarozási ügyfelünket, hogy az Életbiztonság a tengeren tárgyú (SOLAS) egyezmény értelmében a járművezetők nem tartózkodhatnak a jármű fedélzetén, amíg a hajó a tengeren van. Ezt a hajószemélyzet jelenleg is és a jövőben is betartatja, és arra kérjük Önt, mint felelős szállítót, hogy adja át ezt az emlékeztetőt és a mellékelt biztonsági közleményt valamennyi járművezetőjének.

Ha együttműködünk ebben a nagyon fontos kérdésben, biztosíthatjuk mind a hajószemélyzet, mind pedig valamennyi nagyra becsült ügyfelünk biztonságát.

Előre is köszönjük az együttműködését.

Irish Ferries Freight

2020. február 13.

Keresés és Foglalás

2020 szep 23, sze
2020 szep 24, cs
Segítségre van szüksége?