Civitavecchia Port At Night

Kompfoglalás Civitavecchia kikötőjéből/kikötőjébe

Civitavecchia kikötője népszerű választás az olyan vállalatok körében, amelyek teherkomppal szállítanak árut Olaszország és Spanyolország, Szardínia vagy Tunézia között.

Az olasz fővárostól, Rómától mindössze 80 km-re fekvő kikötő számtalan olyan szolgáltatást kínál, amelyek újra meg újra visszacsábítják a szállítmányozókat.

A következőket érdemes tudni a kompfoglalásról Civitavecchia kikötőjéből/kikötőjébe.

A kikötő bemutatása

A Róma tengeri kikötőjének is nevezett Civitavecchiát Traianus császár (az öt legnagyobb római császár egyike) építtette a 2. század elején.

Az összesen 8 terminállal rendelkező Civitavecchia az áru- és a személyszállítás, továbbá az olajszállítók számára is biztonságos létesítményeket kínál. A kikötő fő behozatali cikkei közé tartozik a fa, a szén és a nyersolaj, legfontosabb exportcikke pedig az acél.

A kikötőn évente mintegy 9 millió tonna áru halad át, azonban nem pusztán a mérete vagy a kapacitása miatt vált ilyen fontos kereskedelmi központtá. Civitavecchia kulturális hatásának középpontjában a tengerészeti újítások támogatása iránti elkötelezettsége áll.

Civitavecchia kikötője éppen a múlt hónapban fogadta az Európában valaha épített legnagyobb hajót, az MSC World Europa luxushajót legelső útján. A cseppfolyósított földgázzal (LNG) hajtott MSC World Europa a világ első üzemanyagcella technológiával működő hajója, ami Civitavecchia kikötőjének hivatalos közleménye szerint „drámai mértékben csökkenteni fogja a hajó általános környezeti hatását, szinte teljes egészében megszüntetve a légköri szennyező anyagok kibocsátását”.

A teherkomp iparág legújabb fenntartható fejlesztéseiről itt olvashat bővebben.

Jegyfoglalás

Egyéni igényeitől függően a következőkre lehet szüksége:

  • last-minute vagy időérzékeny foglalások,
  • több jármű szállítása egyszerre,
  • személyre szabott foglalási támogatás,
  • további követelmények veszélyes illetve rendellenes áruk szállításához.

Mindezt azonban csak egyetlen teherkompjegy közvetítő cég tudja biztosítani iparágvezető árakon.

Nem kell órákat töltenie az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatók és útvonalak keresgélésével, mert szakértőink gyorsan elintézik Ön helyett.

Ha nálunk foglalja Olaszország ⇄ Spanyolország teherkompjegyeit, pénzt is megtakaríthat, és a szakértelmünket is kihasználhatja.

2023. október 18.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?