Smartphone

Nyolc hasznos okostelefon alkalmazás tehergépkocsi- és kisteherautó-vezetőknek 2019-ben

2017-ben néhány TruckNet UK-nál dolgozó tehergépkocsi-vezető barátunk véleményét kértük ki a szerintük leghasznosabb okostelefon alkalmazásokról. Az alábbiakban ezen alkalmazásokról olvashat hasznos részleteket, amelyek szerintünk úgy a kamionosoknak mind pedig a közúti felhasználók számára felbecsülhetetlennnek bizonyulhatnak.

DFDS Freight Ferry AlertsDFDS áruszállító kompjárat-értesítések

Ez az alkalmazás azonnali, valós idejű értesítéseket küld a járművezetőknek a DFDS La Manche-csatornán küzlekedő kompjáratainak menetidejéről. Egyszerűen kövesse az Ön számára fontos útvonalakat, és leküldéses értesítéseket kap arról, ha a bejelentkezés elkezdődött vagy lezárult, vagy ha a kihajózás késik, illetve minden releváns részletről, amely a csatornaátkeléshez szükséges lehet.

Android | iOS

Bans for trucksKorlátozások teherautókra

Értesítéseket kaphat a teherautókra európaszerte érvényes időszakos korlátozásokról és tilalmakról, beleértve az össztömeg-korlátozást, a pótkocsikra és a veszélyes áruk szállítására vonatkozó, illetve a nyári, téli és ünnepi időszakokban esedékes időszakos és ideiglenes tilalmakat.

Android

intruck

Az intruck egy vadonatúj és hatékony alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók könnyedén rákereshetnek és megtalálhatják az ország összes kamion megallóját, ugyanakkor azokat a SNAP-megállókat is ki lehet vele szűrni, ahol valós időben nyomon követhetők és lefoglalhatók a rendelkezésre álló szabad helyek.

Android | iOS

Seatruck Freight Ferry AlertsSeatruck áruszállító kompjárat-értesítések

Valós időben követheti nyomon a Seatruck Ferries Ír-tengeri hajózási híreit és értesítéseit. Mindössze a teljes útvonalakra vagy az egyéni utazásokra szükséges feliratkoznia.

Android | iOS

Doc Scanner alkalmazás

Ahelyett, hogy dokumentumait (munkalapokat, nyugtákat, járműellenőrző listákat) az irodában kellene beszkennelnie, a Doc Scanner alkalmazás segítségével bármilyen okostelefon kamerával szkennelhet és több formátumban oszthat meg iratokat másokkal. A Doc Scanner-rel a leszkennelendő dokumentum minőségés is beállíthatja, és PDF vagy JPEG formátumra konvertálhatja.

Android

OSevenOSeven

Az OSeven minden olyan járművezető számára a tökéletes választás, aki folyamatosan igyekszik fejleszteni a készségeit. A GPS-technológiának köszönhetően az OSeven azonnal érzékeli, amikor a gépjármű mozgásban van, valamit a sebességet, a mobilhasználatot és az agresszív vezetést (például a hirtelen gyorsulást és fékezést). Mindez alapján egy összesített pontszámmal értékeli ki a járművezető képességeit, és így a munkáltatók is nyomon követhetik vezetőik teljesítményét. Mivel az OSeven a statisztikák megosztását is lehetővé teszi, segít az utak biztonságosabbá tételében és a biztonságosabb vezetésben.

Android | iOS

Voice Text

A Voice Text azon járművezetők tökéletes választása, akik nem rendelkeznek Bluetooth alkalmazással, de vezetés közben is kapcsolatban akarnak maradni másokkal. A Voice Text az élő beszédet szöveggé alakítja át, és lehetővé teszi az üzenetek e-mailben, SMS-ben, Twitteren vagy a Facebookon keresztül történő elküldését. Ezenkívül felovassa a bejövő üzeneteket és lehetővé teszi a kihangosított hívásokat, majd a beszégetéseket igény szerint későbbi használathoz elmenti.

Android

CoPilot Truck GPSCoPilot navigációs alkalmazás teherhépkocsi-vezetőknek

A CoPilot egy egész sor alkalmazást kínál különböző járműhasználók számára. Ami ezt a rendszert különlegesvé teszi, az a tény, hogy teljesen offline állapotban működik, bármilyen adat használata nélkül, így sokat lehet vele spórolni az internet-használattal járó többletköltségen. A hangfelismerés és az elmenthető útvonalak funkció lehetővé teszik a CoPilot személyre szabott használatát.

Android | iOS

2019. január 25.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?