P&O Zeebrugge terminal expansion

A P&O Ferries megduplázza kapacitását a Zeebrugge Terminál bővítésével

A P&O Ferries megnyitotta kibővített terminálját Zeebruggeben, aminek célja nem kevesebb, mint a teherkapacitás megduplázása.

A terminál 14 hektárnyi területtel megnövelt terminál (beleértve egy negyedik kikötőhelyet és a fejlesztett vasúti infrastruktúrát), a P&O Ferries évi 700,000 fuvareszközt kíván utaztatni. Ez csaknem 90%-os növekedés!

P&O Zeebrugge Terminal ExpansionHelen Deeble, a P&O Ferries vezérigazgatójának szavai:

"A brit gazdaság növekedése következtében szántuk el magunkat erre a befektetésre, biztosak vagyunk abban, hogy egy "egymegállós" szolgáltatást tudunk biztosítani azoknak az európai exportőröknek, akik az Egyesült Királyság óriási jelentőségű piacán szeretnének üzleti tevékenyéget folytatni."

Joachim Coens, a Zeebrugge kikötő vezérigazgatója hozzátette:

“Nekünk, mint a kikötő fennhatóságának érdekünk, hogy lehetőséget biztosítsunk ügyfeleinknek a folyamatos növekedésre és új lehetőségek megteremtésére. A P&O Ferries erős partnerünk Zeebruggeben, így örömünkre szolgál, hogy a terminálbővítéssel erősítik pozíciójukat. Különösen a P&O Ferries azon szándéka, hogy létrehozzon egy intermodális üzleti megoldást hozzon létre víz és vasút között.”

Az északi-tengeri átkelések iránti kereslek tovább nőtt az elmúlt időszakban, így ez tökéletes időpont az európai és angol kikötők fejlesztésére.

Frissítés: A P&O Ferries bejelentette, hogy £8.5 millió fontos fejlesztésbe kezd a Hull-Zeebrugge útvonalon.

Foglaljon kompot Zeebruggebe Angliából vagy Írországból

vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 0044 844 847 9000-es telefonszámon.

2016. november 17.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?