Seatruck

A Seatruck új kompot helyezett forgalomba a Liverpool-Dublin útvonalon

2015 novemberében a Seatruck Ferries egy harmadik, új hajót helyzett forgalomba a Liverpool Dublin útvonal. Mit jelent ez a teherkompok használóinak?

Számos előnnyel jár az új hajó - alapvetően kapacitás növekedést, kevesebb várólistás járművet jelent.

Miért most? A Liverpool Dublin útvonal rendkívül népszerű és 2014-ben jelentősen nőtt a felhasználói igény. A menetrend változásával több hétközbeni dublini járattal biztosítják az extra kapacitást. Leginkább a kíséret nélküli járművek száma nőtt ezen az útvonalon. Ezt a Seatruck időben felismerte és azonnal reagált is a felmerülő igényekre - miután Írországban és az Egyesült Királyságban is kevés a sofőr.

Map illustrating Seatruck Adding Ferry to Liverpool-Dublin Route

A sofőrök hiánya arra ösztönzi az operátorokat, hogy vizsgálják felül jelenlegi szállítási politikájukat és rendszerüket. A Seatruck Ferries időben felismerte, hogy 2016-ban mindkét fél profitálhatna az esetleges változásokból, ha nagyobb számban tudának kíséret nélküli járműveket szállítani.

Ez a lépés segíteni fogja a Seatruck további járatait, például a Heyshamba, Warrenpointba, és Dublinba tartó hajókat. Továbbá, a menetidő az M6-osról Heyshamba jelentősen csökkenni fog, miután a Lancaster-M6-ös összekötő elkészül.

A Seatruck vezéigazgatója, Alistair Eagles hozzátette, nagy öröm számukra, hogy flottában tudhatnak egy ennyi extra helyet adó hajót. 2016-ban újabb pozitív dolgok várhatók.

A szállítmányozóknak természetesen több választási lehetőséget és jobb szolgáltatást nyújt az extra kapacitás, valamint hosszú távon fejlettebb logisztikai tervezést tesz lehetővé.

FOGLALJA LE TEHERKOMPJÁT MOST.

2016. március 15.

Teherkomp - Keresés és Foglalás

2019 Mar 22, p
2019 Mar 23, szo
Segítségre van szüksége?