Seatruck

A Seatruck új kompot helyezett forgalomba a Liverpool-Dublin útvonalon

2015 novemberében a Seatruck Ferries egy harmadik, új hajót helyzett forgalomba a Liverpool Dublin útvonal. Mit jelent ez a teherkompok használóinak?

Számos előnnyel jár az új hajó - alapvetően kapacitás növekedést, kevesebb várólistás járművet jelent.

Miért most? A Liverpool Dublin útvonal rendkívül népszerű és 2014-ben jelentősen nőtt a felhasználói igény. A menetrend változásával több hétközbeni dublini járattal biztosítják az extra kapacitást. Leginkább a kíséret nélküli járművek száma nőtt ezen az útvonalon. Ezt a Seatruck időben felismerte és azonnal reagált is a felmerülő igényekre - miután Írországban és az Egyesült Királyságban is kevés a sofőr.

Map illustrating Seatruck Adding Ferry to Liverpool-Dublin Route

A sofőrök hiánya arra ösztönzi az operátorokat, hogy vizsgálják felül jelenlegi szállítási politikájukat és rendszerüket. A Seatruck Ferries időben felismerte, hogy 2016-ban mindkét fél profitálhatna az esetleges változásokból, ha nagyobb számban tudának kíséret nélküli járműveket szállítani.

Ez a lépés segíteni fogja a Seatruck további járatait, például a Heyshamba, Warrenpointba, és Dublinba tartó hajókat. Továbbá, a menetidő az M6-osról Heyshamba jelentősen csökkenni fog, miután a Lancaster-M6-ös összekötő elkészül.

A Seatruck vezéigazgatója, Alistair Eagles hozzátette, nagy öröm számukra, hogy flottában tudhatnak egy ennyi extra helyet adó hajót. 2016-ban újabb pozitív dolgok várhatók.

A szállítmányozóknak természetesen több választási lehetőséget és jobb szolgáltatást nyújt az extra kapacitás, valamint hosszú távon fejlettebb logisztikai tervezést tesz lehetővé.

FOGLALJA LE TEHERKOMPJÁT MOST.

2016. március 15.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?