Stena Line

Stena Line frissítés - Ír tengeri kikötők: A terminál utánfutóinak parkolási és tolatási díjainak bevezetése

Az utóbbi hónapokban a torlódások szintje megnőtt kikötőinkben és termináljainkon, elsősorban azért, mert a kíséret nélküli pótkocsikat hosszabb ideig hagyták a helyszínen. Sajnos a probléma most elérte azt a szintet, hogy ez működési veszélybe sodort minket, mivel súlyos problémákat okoz a hajók be- és kirakodásakor.

Szolgáltatásaink gyakorisága miatt szűk határidőn belül kell dolgoznunk, a hajók gyors átrakodásához. A kikötői terminálok elegendő kapacitással rendelkeznek hajóink problémamentes be- és kirakodásához, de mivel a pótkocsik a helyszínen maradnak hosszabb időn keresztül, néha néhány hétig is, ezek akadályt jelentenek.

Következésképpen úgy döntöttünk, hogy bevezetünk napi pótkocsi-parkolási díjakat és szükség esetén tolatási díjakat, amelyeket azon üzemeltetőknek kell kifizetni, akik több, mint 3 napig hagyják a pótkocsikat a helyszínen. Ezek a díjak 2020. július 1-jétől lépnek hatályba.

Ennek a levélnek a célja az, hogy előzetes értesítést adjon a parkolási díjak bevezetéséről, annak érdekében, hogy elegendő idő álljon rendelkezésére a jövőbeli vontatások és munkaminták megszervezésére. Elsődleges cél az összes kíséret nélküli egység azonnali begyűjtésének elérése a kikötői műveletek hatékonyságának javítása érdekében, valamint a kikötői személyzet és a sofőrök biztonsága érdekében.

Stena Line

Official Press Release, Charges and Terms & Conditions (PDF)

Port Quay Storage Charges

2020. június 2.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?