Stena Line logo

Stena Line Frissítés – Utazáshoz szükséges dokumentumok melyek a kontinenshez kellenek

Stena Line útvonalak a kontinensre és kontinensről

Az útvonalak Németország és Svédország között, Lengyelország és Svédország között, Litvánia és Svédország között, illetve Németország és Litvánia között, az alul látható személyiséget ellenőrző dokumentumok vannak jóváhagyva a bejelentkezéshez.

  • Útlevél MRZ kóddal
  • Európai Unió által elfogadott személyi – MRZ kódot vagy chipet tartalmazva, az EU vagy egy nemzeti hatóság állított ki.

Ez minden sofőrre/utasra és gyermekekre is vonatkozik.

Stena Line útvonalak az északi országok között

A Dánia és Svédország illetve a Dánia és Norvégia között, a személyazonosító okmányok jóvá vannak hagyva az EU-n belüli bejelentkezéshez és utazás céljából az állampolgárok számára. Az EU-n kívüli utazók esetében az útlevél az egyetlen érvényes dokumentum. Ez vonatkozik a gyermekekre is.

  • Érvényes útlevél MRZ kóddal ellátva
  • Az uniós szabvány nemzeti azonosító kártya, amely MRZ kódot vagy chipet tartalmaz, amelyet az EU/EGT nemzeti hatósága bocsátott ki
  • Az északi állampolgárok számára a skandináv országban kiadott vezetői engedély érvényes

Ez minden utasra vonatkozik, kivéve a 16 éven aluli gyermekeket, akik szülőkkel/a szülők személyazonosító igazolványaikkal utazhatnak.

A fenti szabályok a Stena Line általános szabályai azok számára, akik kompokon utaznak Svédországba vagy Svédországból. Az utazó felelőssége, hogy ellenőrizze a szükséges dokumentumok típusát, mielőtt belépne az országba, ahová utazik.

2018. június 15.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?