Teherkompjegy foglalás

Miért foglaljak teherkomp jegyet?

Ez az a kérdés, melyet sok futár és kisfuvarozó feltesz. Miért foglaljak teherkomp jegyet, ha egyszer felmehetek bármelyik operátor oldalára, hogy egyszerű utasjegyet foglaljak? És ami még fontosabb, mi a különbség?

Először is, minden jármű mely kereskedelmi árut szállít, vagy kereskedelmi tevénykeség céljából van úton, teherkomp jeggyel kell utazzon még akkor is, ha üresen közlekedik.

Számos előnnyel jár, ha ilyen típusú jegyet vásárol utasjegy helyett, melyek a következők:

  1. Árak

A teherkomp jegyek árai általában egész évben változatlanok, nincs jelentős fluktuáció a nyári időszakban például. Ez azt jelenti, hogy az év minden szakában ugyanazon az áron utazhat. A fix árak tudatában mindig tudja, hogy milyen költséggel kell számolnia, így könnyebb az árajánlat elkészítése is saját ügyfelei felé. Nincsenek rejtett költségek, minden a weboldalunkon feltüntetett árban biztos lehet. Ne feledje, amennyiben Ön cége az Egyesült Királyságon kívül van bejegyezve, úgy nem számítunk fel ÁFÁ-t.

  1. Nyitott jegyek.

Több operátor is mint például a DFDS - Calais Dover, Eurotunnel és a Scandlines is, nyitott jegyeket értékesít. Ez azt jelenti, hogy a kikötőbe érkezéskor, a járművet az első adódó járattal elszállítják. Így a sofőr nincs időhöz kötve, nem kell aggódni a korai vagy késő érkezés miatt. A nyitott jegyek továbbá napokig érvényesek maradnak és szabadon felhasználhatók.

  1. Nincsenek módosítási díjak.

Kompjegyeinkkel együtt jár a nagyfokú rugalmasság, melyik a fuvarozóiparban elengedhetetlen. Az utasjegyekkel ellentétben, ezek törlése és módosítása díjmentes. Tegyük fel, hogy sürgőssé vált a fuvar és a kompjegyet le kell cserélni vonatjegyre. Nem probléma, a Freightlink itt van hogy segítsen.

  1. Bejárás a társalgókba.

A sofőrök a legtöbb társaságnál bebocsájtást nyernek a társalgókba. Nincsenek rohángáló gyerekek, zaj, stressz. Relaxálhat a többi sofőrrel. Sok helyen a zuhanyfülke is biztosított, valamint főleg az éjszakai járatokon, a kabin is, ahol kipihenheti magát a sofőr mielőtt folytatná útját.

  1. Ingyenes étkezés.

Az ingyenes étkezés 10-15 angol font megtakarítással jár például a DFDS Dover-Calais útvonalán.

A Freightlink gondoskodik róla, hogy minden jegyvásárlással a legjobb szolgáltatást kapja a fedélzeten és a teherkomp jegy minden előnyét ki tudja élvezni.

2016. május 17.

Keresés és Foglalás

2023 szep 28, cs
2023 szep 29, p
Segítségre van szüksége?