A Teherkompok és  Rendezvényszervezés

A Teherkompok és Rendezvényszervezés

A változó gazdasági helyzet ellenére is, a magyar koncert és rendezvényszervezés virágzik. A cégek közötti nemzetközi együttműködések, zenekarok esetében pedig a hírnév velejárója a folyamatos utazás Európa számos országába. Ilyen tekintetben a teherkompok is egyre több szerepet kapnak.

Magyarországon a szolgáltatások aránya a GDP-ben 65 százalék, amivel az EU alsó középmezőnyében vagyunk. Az EU csatlakozás óta gyakorlatilag megszűntek a határok, amiből nem csak a munkavállalók, hanem gyakorlatilag mindenki profitálhat akinek külföldi érdekeltsége van, így, a rendvezvényszervezők is.

Kulturális szinten, a magyar zene, tudomány, technika, sport, művészet, színház, film, média és építészet hatása az egész vilára kiterjed, az emberek vásárolják. Vegyük például Angliát, amiről gyakran hallani, hogy a második magyar főváros, óvatos becslések szerint 300.000 magyar honfitársunk él itt.

De mi köze ennek a teherkompfoglalásoz?events include motor rally driving

Dióhéjban - elég sok. Nem számít, hogy Ön fuvarozó vagy szállítmányozó, aki éppen rendezvényszervezőknek szállít - a magyar kultúra sikere hozzájárul az Ön vállalkozásának sikeréhez is. Ahogy Magyarország kulturális piaca nő, egyre nagyobb szükség lesz export szállítmányokra. Milyen rendezvényekről beszélünk valójában és milyen speciális igényekről beszélhetünk ilyen szállítmányok esetében?

Koncertek és Zenés rendezvények

Mint az föntebb is említésre került, sok magyarországi zenekar egyre magasabbra teszi a lécet, egyre több előadónk válik híressé nemzetközi szinten is és ezáltal járjá Európát, hogy minél szélesebb körű közönség előtt léphessenek fel. Magyaroszágon számos minőségi munkát végző fuvarozót találhat, akik segítenek sérülékeny áruk biztonságos szállításában, illetve az útvonal kiválasztásában. Rendezvényszervezés esetén fontos megjegyezni, hogy országonként más és más igények merülnek fel, ebből kifolyólag más és más logisztikai megoldásra van szükség.

Céges és Kulturális események

Európa kedvelt úticélja a termékbemutatóknak, road-showknak, kiállításoknak, jótékonysági rendezvényeknek, multinacionális konferenciáknak - az európai nagyvárosok adnak otthon a legfontosabb kereskedelmi expóknak egész évben. Mint ahogy azt fentebb is említettük, London például a magyar emberek szempontjából is kulturális és üzleti központnak számít.

2016. május 5.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?