Seatruck Performance

Új komphajó érkezését jelenti be a Seatruck a Heysham <> Warrenpoint útvonalon

Örömmel jelenti be a Seatruck a Warrenpoint <> Heysham útvonalon közlekedő új komphajóját, a Seatruck Performance-t. A Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG)-építésű hajó az egyike azon kettőnek, amelyek helyettesítik majd a jelenlegi P kategóriás hajókat. A második FSG, a Seatruck Precision, pedig most hétvégén csatlakozik tesvérhajójához.

2008 óta a P kategóriás Seatruck komphajók naponta kétszer biztosítanak kimagasló szolgáltatást a Warrenpoint <> Heysham útvonalon, azonban az egyre növekvő igény a kíséret nélküli tréler férőhelyre mostanra már meghaladta a rendelkezésre álló kapacitást. A két új FSG komphajó mostantó lehetővé teszi a Seatruck számára, hogy évente további 30.000 trélert szállítson ezen a kiemelt fontosságú átkelőhelyen – ez pedig alátámasztja a Seatruck hosszú távú elkötelezettségét és stratégiai fontosságát az említett útvonalon.

A Seatruck most heti 78 járatot üzemeltet 3 útvonalon.

GYIK

Milyen nagyobb komphajókat fog a Seatruck üzemeltetni a Warrenpoint útvonalon?

A két új komphajó a 2012-ben Németországban épített és a Seatruck tulajdonában lévő Seatruck Precision és Seatruck Performance lesz. Az eredetileg a Warrenpoint-ot szolgáló hajók bizonyítottan az ír tengeri hajózásra alkalmasak, és korábban egy másik üzemeltetőnél működtek.

Mennyivel nagyobbak a hajók?

Innovatív 4 fedélzeti kialakításuknak köszönhetően az FSG komphajók további 30 egységnyi helyet biztosítanak hajóutanként. Ugyanolyan hosszúságúak, mint a 2 x P hajók, amelyeket majd helyettesíteni fognak. Ugyanakkor jobb jobb környezeti teljesítményű jellemzőkkel rendelkeznek, mert csendesebbek.

Mi lesz a komphajók menetrendje?

Az új hajók a jelenlegi menetrend szerint közlekednek, vagyis naponta kétszer Warrenpoint és Heysham között.

Képesek a komphajók magas trélerek szállítására?

Az újépítésű 8 Seatruck hajókat kimondottan az ír tengeri kereskedelmi szállítmányozásra tervezték, így minden tréler magasság szállítására tetőkárosodás nélküli szállítására alkalmas.

Az új komphajók járművezető kíséretével is szállítanak járműveket?

Mindegyik Seatruck hajó átkelésenként legfeljebb 12 járművezető kíséretével szállítandó járművet tud befogadni.

Általában a Cairnryant használom kísérővel. Milyen előnyökkel jár a Seatruck Warrenpoint - Heysham útvonal szolgáltatása kísérő nélkül?

A legtöbb üzemeltető szerint, aki kísérő nélkül szállíttat, csökken a mérföldteljesítmény és növekszik járművezetőik hatékonysága, akikből jelenleg hiány mutatkozik. Mivel a Seatruck teljes mértékben az árufuvarozásra összpontosít és nem az utasforgalomra, szakavatott személyzet kezeli az egyes kikötőkben a beérkező kérdéseket.

Lesz-e valaha közvetlen kapcsolat a belfasti Dublini Road-tól Warrenpoint-ig, megkerülve Newry-t?

Bízunk benne, hogy a Newry Southern Relief Road hamarosan elkészül, és szorosan együttműködünk az illetékes hatóságokkal annak érdekében, hogy ez minél hamarabb meg is valósuljon.

További részletekért kérjük látogasson el a Seatruck kompjáratot üzemeltető honlapjára. Különleges igényeivel vagy kérdéseivel kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunk munkatársaival.

2018. szeptember 12.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?