transport exchange group european member year award 2017

Az elmúlt 15 év sikereit ünnepelve a Transport Exchange Awards-on

Március 18-án a Freightlink csapat részt vett a 15. Transport Awards-on, melynek a házigazdája a Transport Exchange Group volt.

Mint mindig, ez az este kiváló lehetőség közös sikereink megünneplésére.

Az idei év nyertesei:

  • Az Év Új Tagja 2017 - PA Couriers
  • Az Év Furgonos Vállalkozása 2017 - Andy Mctighe
  • Az Év Európai Tagja 2017 - Simpex Express Ltd
  • Az Év Cége 2017 - AMV Couriers Ltd

transport awards 2017Az Év Tagja díjának átadásakor, Európai Sales Managerünk, Adam Redford a következőket mondta:

"A legutolsó Transport Exchange awards melyen részt vettem, több mint öt évvel ezelőtt volt, öröm látni, hogy az utóbbi években mennyi fejlődésen és növekedésem ment keresztül mindenki. Számunkra, mint szponzoroknak, az ilyen események megfizethetetlenek. Lehetőséget kapunk nem csak arra, hogy bővíthessük hálózatunkat, hanem hogy együtt ünnepelhessünk és megismerhessük a tagokat is.

Az egész rendezvény simán és akadálymentesen zajlott, a szervezők büszkék lehetnek magukra!

Mi magunk is büszkék vagyunk az együtt elért eredményekre, és ebben az évben sok újdonsággal szolgálunk majd, mellyel könnyebbé tesszük a fuvarozók életét. Izgalommal várjuk mi várható a következő díjátadó előtt!

Mindenkinek köszönjük a szervezést és a részvételt. Remekül éreztük magunkat és már most vájuk a következő rendezvényt..."

teg awards 2017 st johns hotel solihullNoori Ruparell, a Transport Exchange Group Marketing Managere mondta:

"Sok hónapos tervezés és munka után örömünkre szolgál, hogy ennyire jól sikerült ez a rendezvény - melynek keretében immár 15 éve adjuk át díjainkat.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy jelenlétével emelik az est hangulatát és reméljük, remek szórakozásban lesz részük. Köszönjük a támogatást szponzorainknak, akik nélkül ez az este nem jöhetett volna létre.

Alig várjuk a következő évi rendezvényt."

Amennyiben ön futár és szeretné megvitatni a Freightlink és a Transport Exchange Group által nyújtotta szolgáltatásokat, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

2017. április 4.

Keresés és Foglalás

2023 szep 29, p
2023 szep 30, szo
Segítségre van szüksége?