DFDS Seaways Côte des Flandres

A DFDS Seaways profitemelkedést tapasztal a teherforgalomban

Nemrégiben jelentést adtunk arról, hogy a Eurotunnel minden rekordott megdöntött a teherforgalom tekintetében. Úgy tűnik hogy versenytársuk, a DFDS Seaways is sikert könyvelhet el a Dover - Dunkerque, és Calais útvonalakon.

A DFDS Seaways 63%-os teherforgalom növekedésről számolt be a Dover to Dunkerque és a Dover to Calais útvonalakon a második negyedévben.

Ez a növekedés elsősorban a februárban forgalomba helyezett két új hajónak köszönhető - a Cote des Dunesnek és a Cote des Flandresnek, melyeket prémium felszereltséggel láttak el mind a teher, mind az utasrészlegen. Mindkét hajó 120 teherszállító jármű befogadására képes!

A tavalyi év ugyanezen időszakát nézve, az adózás előtti nyereség 39%-ot ugrott, mintegy 51 millió fontra, 411 millió font bevétel mellett.

A két új hajóval napi 54 átkelés vált elérhetővé a kamionoknak és egyéb teherszállítóknak.

Wayne Bullen, a DFDS, La Manche-csatorna, Értékesítés Vezetőjének szavai:

“Nagyon sokat fektettünk abba, hogy növelni tudjuk a kapacitást, valamint ezzel egyidőben javítsuk a foglalás és az utazás élményét a La manche-csatornán. Az új, Dover - Calais között közlekedő hajóink a lehetővé teszik a rendszeresebb járatokat, valamint a nagyobb választékot ügyfeleinknek és örömmel látjuk, hogy a jelentős volumennövekedés mindennek az eredménye. Látjuk továbbá a továbbfejlesztett Dunkerque terminál előnyeit is. A forgalom most már lehetővé teszi a gyorsabb ki és berakodást a kikötőben, mely lehetővé teszi, hogy jobban kihasználjuk hajóink kapacitását és biztosítja ügyfeleink folyamatos haladását. Ez a mindkét útvonalon fellelhető átütő teljesítmény, az egész csapat kemény munkájának és vevőorientált szemléletének eredménye.”

Mark Stephens, a Freightlink Igazgatójának szavai a DFDS Seaways sikerei kapcsán:

"Szorosan együtt dolgozunk a DFDS Seawayssel és nagyon jó érzés látni a 2016-os sikereiket. A DFDS fedélzeti szolgáltatásai páratlanok a doveri szorosban és ez cégünk forgalmán is tükröződik. Szép munka."

Tehergépjáműve befoglalásához, kérjük látogasson el a DFDS Seaways foglalás oldalunkra, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a +44 844 847 9000-es telefonszámon.

23/08/2016

Keresés és Foglalás

2024 Mar 28, cs
2024 Mar 29, p
Segítségre van szüksége?