dangerous goods labels

Eurotunnel Freight: Veszélyes anyag szállítása

Reméljük mindenki számára világos a Eurotunnelen történő veszélyes anyagok szállítása a teherkompokon és annak beismerési folyamata amikor a porthoz érkeztek, akár Folkestone-nál akár Calais-nál.

Limitált Mennyiség (LQ) szállítása esetén nem szükséges, hogy be legyen előre jelentve. Habár ha a sofőr úgy dönt, hogy mégis, akkor egy teljes veszélyes anyag szállítás beismerése procedúrán kell keresztül menni a releváns Eurotunnel Freight Driver központnál.

A sofőröknek pontosan tudniuk kell, hogy csak a releváns dokumentumot adják át és azon kívül mást nem (pl.: számlák, pakolási lista, stb.), ez kavarodást okozhat.

A teljes nyiltakozatnak tartalmaznia kell a következőket:

  • UN szám
  • Jelenlegi ADR referenciaszám (Osztály, Csomagolási csoport, Klassz, amennyiben szükséges)
  • A szállított áru hivatalos megnevezése
  • A csomagolás részletei (mennyiség és leírás)
  • Mennyiség

Ahogy ez jóvá lett hagyva, a nyilatkozat érvényes a Eurotunnel Freight rendszerében 96 órán keresztül és annyiszor változtatható meg ahányszor szükséges az utazás előtt

Szeretnénk emlékeztetni, hogy amennyiben a járműved a Eurotunnel Freight szolgáltatást veszi igénybe ezen időszakban bármilyen veszélyes anyag szállítása nélkül (de van egy másik foglalásod ugyanerre a járműre veszélyes anyaggal), ez esetben automatikusan átirányításra fog kerülni a Eurotunnel Freight Driver Centre-hez.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérjük látogasd meg a Hogyan foglaljak, ha ADR-t/ veszélyes árut szállítok? oldalt vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

2018. február 13.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?