RAlpin

Mi a RAlpin vasúti szolgáltatás?

A „guruló sztráda” néven is emlegetett RAlpin szolgáltatás nehéz tehergépjárművek vasúti szállítását teszi lehetővé az olaszországi Novara és a németországi Freiburg között.

RORO (Roll On, Roll Off) vagy „Ro-La” szolgáltatásként a RAlpin Svájcon és a Svájci-Alpokon keresztül szállítja a járműveket a rajtuk lévő árukkal együtt az olasz vagy német oldalon lévő úti céljukhoz.

Napi 16 vonatjárattal, mindkét irányból 8 vonatjárattal és mindössze 11 órás menetidővel a RAlpin legideálisabb az időkritikus és "just-in-time" szállítmányok számára.

(Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megengedett legnagyobb járműhosszúság 18,6 méter.)

A „guruló sztráda” egyik legfőbb előnye a kedvező környezeti hatása. Az Alpokon keresztül (vagy alatt) tehergépkocsival történő átkelés alternatívájaként a RAlpin vonat akár 30 000 tonnával is csökkentheti a CO2-kibocsátást évente.

Milyen előnyöket kínál ez Önnek?

Hogyan segíti cégemet a RAlpin vasúti áruszállítás?

Csökkenti az üzemanyagköltségeket

Kevesebb vezetéssel töltött idő alacsonyabb üzemanyag-felhasználást jelent, így pénzt takaríthat meg az ingadozó üzemanyagköltségeken.

Elkerülheti a vámot

Ha áruit a RAlpin „guruló sztráda” szolgáltatással szállítja Németország és Olaszország között, elkerülheti a svájci vámkezelési formaságokat.

Kisebb amortizáció

Az utakon megtett kilométerek minimálisra csökkentésével visszaszoríthatja nyerges vontatóinak és tehergépkocsijainak amortizációját.

Sok pihenőidő

Mialatt árui úton vannak, járművezetői jól megérdemelt pihenőidőhöz juthatnak.

Veszélyes árukat is fogadnak

A RAlpin szolgáltatás a veszélyes áruszállító járművek számára is elérhető.

Az éjszakai vezetési tilalom sem jelent gondot

A svájci éjszakai és hétvégi vezetési tilalmak akadályozhatják áruinak szállítását. A RAlpin „guruló sztrádával” ezt a kellemetlenséget is elkerülheti.

Miért érdemes minket választania?

A Freightlink minden tevékenységének középpontjában ügyfeleink állnak. Iparágvezető ügyfélszolgálatunktól rendellenes szállítási szakértőinken át egészen motorsport csapatunkig évtizedeket szántunk arra, hogy létrehozzuk Önnek az áruszállítással kapcsolatos legjobb foglalási megoldásokat. Ügyfélszolgálatos munkatársaink heti hét napban segítik Önt a foglalási folyamatban és a foglalással kapcsolatos egyéb kérdésekben.

Ha nálunk foglalja le RAlpin jegyeit, a szolgáltatás minden fantasztikus előnyét kihasználhatja, sok minden mással együtt.

Gyors és költséghatékony szállítást szeretne tranzitdokumentumok nélkül? Itt foglalhatja le a jegyeit.

2023. március 6.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?