Stena Line logo

Stena Line hírek : bővül az Írország–Franciaország szolgáltatás

A Stena Line jelentősen megnöveli választékát és kapacitását teherszállító ügyfelei és utasai számára a Rosslare–Cherbourg útvonalon a Stena Vision hajó szolgálatba állításával.

Annak köszönhetően, hogy a Stena Vision is elkezd közlekedni az Írország–Franciaország útvonalon, jelentősen megnő az útvonalon jelenleg szolgálatot teljesítő Stena Horizon komp által nyújtott kapacitás.

A Stena Vision-t a tervek szerint 2023 januárjában helyezik üzembe, így a járatsűrűség hetente hat indulásra nő mindkét irányban. A bővítésnek köszönhetően a Stena Line kínálja majd a legrövidebb, leggyorsabb és leggyakoribb kompszolgáltatást Írország és az európai kontinens között.

Az új hajó hozzáadásával megduplázódik a járatsűrűség, a teherszállítási kapacitás pedig 20%-kal nő.

A Stena Vision forgalomba helyezése kedvező hír a teherszállítási szektor számára, ahol a Brexit óra egyre nő a kereslet a szállítmányozók részéről a Franciaországba irányuló közvetlen szolgáltatások iránt. A Stena Vision a járművezetőkkel kísért fuvarok esetében is megnöveli a kapacitást, mert további kabinhelyeket biztosít a teherszállító járművezetőknek.

A Stena Vision-t a Balti-tengerről vezénylik át, ahol jelenleg a svédországi Karlskrona és a lengyelországi Gdynia közötti útvonalon teljesít szolgálatot.

Ezen az útvonalon a Stena Line új, nagyobb méretű E-Flexer Stena Ebba hajója veszi majd át a helyét a jövő év elején.

A Stena Vision adatai

Személyszállítási kapacitás: 1 300 fő

Kabinok száma: 485 (köztük 1 luxus lakosztály, 10 luxus kabin, 42 első osztályú kabin és 42 kisállatbarát kabin)

Járművek: 120 teherszállító egység (tehergépkocsik vagy pótkocsik), 440 személygépkocsi, vagy a kettő kombinációja.

2022. november 29.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?