A Eurotunnel lenyűgöző mutatói

A Eurotunnel lenyűgöző mutatói

Az előző év a változások éve volt, mindannyiunknak – sofőröknek, komptársaságoknak és ügynökségeknek. A Calaisban kialakult szituációt mindenki megérezte az iparágon belül.

Az illegális bevándorlók, az országúti dugók, a várakozási idők, migránsok által megrongált áruk, mindeke együtt valóban egy rendkívül nehéz időszak jellemzői.

Nem volt ez egyszerű a Freightlinknek sem, alig tudtuk tartani a lépést a telefonokkal, emailekkel. Azonban minden rosszban van valami jó, az ilyesmi tapasztalatot ad.

A "Csatornán" működő operátornak minden oka megvan az elégedettségre. 2016-os adatok szerint, a Eurotunnel rekord mennyiségű tehergépkocsit szállított, összesen 1 483 741-et Folkestone és Calais között.

Legutóbb, a 2012-es londoni olimpia idején állítottak fel ilyen rekordot.

A legforgalmasabb napjuk az új év előtti hét volt, az operátor szerint ezek a számok a felhasználói hűséget és elégedettséget tükrözik, melyért folyamatosan, az év 364 napján, reggeltől estig dolgoznak.

A biztonságra irányuló beruházások, melyek októbert közepétől léptek elétbe, bizonyították hatékonyságukat – mondta a Eurotunnel szóvivője.

Az igények tovább növekednek és három új vonattal, a Eurotunnel lehetőségei kecsegtetőek.

Forrás: Média

2016. március 22.

Keresés és Foglalás

2024 Mar 29, p
2024 Mar 30, szo
Segítségre van szüksége?