Tallink Silja Line

A Tallink Silja Line hivatalosan megnyitja új, Muuga - Helsinki Vuosaari útvonalát

A Tallink Silja Line hivatalosan is megnyitotta a Helsinki Vuosaari - Muuga útvonalat, ezzel csökkentve a Tallinban kialakult torlódást.

A Sea Wind hajó áthelyezése körülbelül évi 40000 járműnek kedvez majd.

A Muuga kikötőben, az útvonal hivatalos megnyitóján, Janek Stalmeister, Tallink Grupp vezérigazgatója a következőket mondta:

"Növekszik a teherforgalom Észtország és Finnország között és számításaink szerint, a Muuga-Vuosaari út megnyitásával további növekedést érhetünk el.

A Sea Wind hajó Muuga kikötőbe való áthelyezésével, gyorsabb szolgáltatás vagyunk képesek nyújtani ügyfeleinknek, továbbá így kivesszük a részünket a Tallin városon áthaladó forgalom csökkentéséből."

A Muuga <> Helsinki Vuosaari útvonal hat tengeri mérfölddel rövidebb mint a jelenlegi Tallin Vuosaari. A fuvarozók előnyére válik továbbá, hogy könnyeben megközelíthetővé válik a tallini út, amin keresztül gyorsabban elérhetőek az észt szállítási útvonalak.

A Sea Wind komp 152 méter hosszú és körülbelül 1 km-nyi teherautó elszállítására képes.

Muuga Észtország legnagyobb és legmélyebb kikötője, mely potn Tallin mellett található. Három kikötőhelyet kifejezetten a Ro-Ro hajók fogadására terveztek. Jelenleg közel 20 millió tonna áru halad át Tallin kikötőjén minden egyes évben.

2017. október 6.

Keresés és Foglalás

2023 szep 28, cs
2023 szep 29, p
Segítségre van szüksége?