Figyelmeztető üzenet

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Tallink Silja Line

A Tallink Silja Line hivatalosan megnyitja új, Muuga - Helsinki Vuosaari útvonalát

A Tallink Silja Line hivatalosan is megnyitotta a Helsinki Vuosaari - Muuga útvonalat, ezzel csökkentve a Tallinban kialakult torlódást.

A Sea Wind hajó áthelyezése körülbelül évi 40000 járműnek kedvez majd.

A Muuga kikötőben, az útvonal hivatalos megnyitóján, Janek Stalmeister, Tallink Grupp vezérigazgatója a következőket mondta:

"Növekszik a teherforgalom Észtország és Finnország között és számításaink szerint, a Muuga-Vuosaari út megnyitásával további növekedést érhetünk el.

A Sea Wind hajó Muuga kikötőbe való áthelyezésével, gyorsabb szolgáltatás vagyunk képesek nyújtani ügyfeleinknek, továbbá így kivesszük a részünket a Tallin városon áthaladó forgalom csökkentéséből."

A Muuga <> Helsinki Vuosaari útvonal hat tengeri mérfölddel rövidebb mint a jelenlegi Tallin Vuosaari. A fuvarozók előnyére válik továbbá, hogy könnyeben megközelíthetővé válik a tallini út, amin keresztül gyorsabban elérhetőek az észt szállítási útvonalak.

A Sea Wind komp 152 méter hosszú és körülbelül 1 km-nyi teherautó elszállítására képes.

Muuga Észtország legnagyobb és legmélyebb kikötője, mely potn Tallin mellett található. Három kikötőhelyet kifejezetten a Ro-Ro hajók fogadására terveztek. Jelenleg közel 20 millió tonna áru halad át Tallin kikötőjén minden egyes évben.

2017. október 6.

Keresés és Foglalás

2022 Május 25, sze
2022 Május 26, cs
Segítségre van szüksége?